• Frakt 69,- Gratis over 699,-
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Betal enkelt med vipps

KinetiXx Sol X-Warm

Langrenn, unisex

Art.nrKX7009
Vi introduserer Kinetixx Sol X-Warm Langrennshanske, din følgesvenn for å takle kulden og optimalisere ytelsen din i skiløypene.
kr 899

På lager

Farge

Størrelse

  • Frakt 69,- Gratis over 699,-
  • Betal trygt med Vipps
  • RASK LEVERING FRA NORGE

Produktbeskrivelse

Prishistorikk

Utformet med de mest krevende langrennsløperne i tankene, kombinerer denne hansken grensesprengende teknologi med enestående varme og funksjonalitet, og sikrer at du holder deg på ditt beste selv i de tøffeste vinterforholdene.

Designet for atletiske aktiviteter, har Sol X-Warm en rygg laget av høykvalitets Xx FastDry-materiale. Dette avanserte stoffet tilbyr en trifecta av vindtett, vannavstøtende og hurtigtørkende egenskaper, og trekker fuktighet effektivt vekk for å holde hendene dine komfortabelt tørre under intense treningsøkter. Med en elastisk konstruksjon gir hansken en tettsittende passform og ubegrenset bevegelsesfrihet, slik at du kan gli ubesværet gjennom dine langrennsopplevelser.

For ekstra varme og isolasjon er det integrert et fleecefôr sømløst inn i ryggen, og gir optimal beskyttelse mot kulden uten å kompromittere ytelsen. Den elastiske, tettsittende mansjetten forsegler sikkert ved håndleddet, og forhindrer uønsket kulde fra å snike seg inn, mens den praktiske påkledningshjelpen sikrer enkel på- og avkledning, slik at du kan komme deg ut på skiløypene uten forsinkelse.

Utformet med presisjon, har håndflaten på Sol X-Warm Xx SoftGrip-teknologi, et mykt MicroSuede-materiale trykt med et fint silikonnett for førsteklasses grep på staven. Denne "andre hud"-passformen muliggjør presis gripeevne og utmerket kontroll, og forbedrer langrennsopplevelsen din med hvert steg.

Tilgjengelig i klassisk hvit eller stilren svart, er Sol X-Warm designet for å imøtekomme alle kjønn, med en unisex-konstruksjon med høy komfort og anatomisk passform. Dens vannavstøtende egenskaper sikrer holdbarhet og pålitelighet, mens den lange mansjetten gir ekstra beskyttelse mot elementene.