• FRI FRAKT OVER 299,-
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Betal enkelt med vipps

Racing program

Om Racingservice

Ultimate Nordic har hatt racingservice for Alpina, KV+ og Rode i en årrekke. Med mange års erfaring ønsker vi å støtte opp om våre ambassadører og utøvere på best mulig måte. Teamet har som ambisjon å være på de fleste Norgescup arrangementer gjennom sesongen, samt de større turrennene. For konkurranser utenlands har vi et internasjonalt team som bistår våre utøvere.

Teamet består av dyktige fagfolk som har vært i sirkuset lenge, for å kunne gi våre ambassadører den beste støtten i deres satsning.

Se etter vår racingvogn neste gang du er på renn!

Vi behandler søknader fortløpende.

Våre varemerker

 

Alpina 

Alpina skisko har sitt utspring fra Slovenia i den lille skomakerbyen Ziri. I 1947 samlet de lokale skomakerne seg, og skapte det som ble det døpt «Ziri Shoe Factory». Senere, i 1951, ble navnet endret til det vi i dag kjenner som Alpina.

Siden den gang har de beholdt den stolte tradisjonen, med produksjon hvor håndverk og skomakerfaget har vært fokuset.

I starten var det alpintstøvler som var fokuset for produksjonen, men i 1973 produserer Alpina sin første langrennstøvel. Likevel tok det noen år før skiskoene nådde utenfor Slovenias landegrenser. I 1980 gjorde Alpina sin første inntreden på det norske markedet.

Og det var først da utvikling og produksjon av Alpina skisko skjøt fart. Kunnskap om skomakerfaget, kombinert med en sterk vilje til å videreutvikle skiskoene, gjorde at Alpina kunne lage skisko etter den norske normen. Det ble helt naturlig å se til det langrennsfrelste landet Norge for utvikling av sko, og med et tett samarbeid over mange år har Alpina lykkes med å lage sko til alle typer skiløpere i snart 50 år.

Alpina har i de senere årene vært tett tilknyttet verdens beste langrennsløpere. Før VM på hjemmebane i 2011 jobbet Alpina tett med de norske utøverne for å utvikle den beste konkurranseskoen på markedet.

Men det er altså allsidigheten og kvaliteten som gjør at det norske folk sverger til Alpina gang etter gang. Alpina tilbyr sko for alle, om du er nybegynner, ferdes utenfor preparerte løyper, ønsker å gå langt eller kort, eller ønsker å nå verdenstoppen.

I 2020 endret Alpina over 60% av deres modeller til PVC frie, mer klimavennlige produkter, som et ledd i en langsiktig strategi om å mer bærekraftig produksjon.

 

KV+

KV+ er et sveitsisk selskap som ble grunnlagt i 1998 med et ønske om å tilby de beste produktene til sportsaktiviteter. I 2004 besluttet KV2 å bytte navn til KV +. Det nye navnet reflekterer bedre forholdet til kunder og leverandører.

Med lang erfaring innen sportsbransjen og produktutvikling kan KV+ tilby innovative kvalitetsprodukter laget med høyteknologiske metoder. KV+ sitt hovedfokus er langrennsstaver, nordic walkingstaver, toppturstaver, trekkingstaver, hodeplagg og langrennstøy. Den eksepsjonelt høye kvaliteten og ytelsen KV+ innehar, har gjort produktene anerkjent over hele verden og velges av verdens fremst skiløpere. Under slagordet «passion for innovation» ønsker KV+ å stadig videreutvikle sporten og utstyret som benyttes.

Skistjerner som Sjur Røthe, Harald Østberg Amundsen og Pål Golberg samt andre eliteløpere velger å bruke KV+ på toppnivå.

 

 

KinetiXx

KinetiXx er et selskap som spesialiserer seg og videreutvikler hansker for utøvere som ønsker å yte på øverste nivå. Helt siden 1928 og gjennom tre familiegenerasjoner har KinetiXx sørget for å redefinere forventingene utøvere har til hanskene de bruker.

Det norske skiskytterlandslaget med Johannes Thingnes Bø, Tarjei Bø, Johannes Dale, Vetle Sjåstad Christiansen, Erlend Bjøntegaard, Marte Olsbu Røiseland, Tiril Eckhoff, Ingrid Landmark Tandrevold bruker KinetiXx. Så vel som Erik Valnes, Harald Østberg Amundsen og Tiril Udnes Weng. Internasjonalt er KinetiXx det raskest voksende merket blant toppløperne.

I tillegg er KinetiXx fremst når det kommer til rulleskihansker, sykkelhansker, hansker til hopp og alpint, samt andre multisport hansker.

 

 

Kâstle

I 1924 bygde Anton Kästle det første paret ski i sitt wainwright-verksted i Hohenems, Østerrike – og startet dermed en unik arv. I løpet av tiårene som fulgte, skulle Toni Sailer, Epple-søstrene, Pirmin Zurbriggen, Tom Stiansen og utallige andre skilegender representere Kästle, til sammen vinne 132 OL- og verdenscupmedaljer og skape en verdensomspennende tilhengerskare underveis.

I 1998 forsvant det ikoniske merket uventet fra markedet. Men i 2007, takket være en investeringsgruppe kontrollert av Rudolf Knünz, var Kästle tilbake på den internasjonale skiscenen. Nok en gang skapte de ski som satte målestokken for hele bransjen: bringe konstruksjonsteknologi fra racing og bruke dem på all-mountain ski, og utvikle det banebrytende Hollowtech-systemet.

Kästle fortsetter å sette imponerende industristandarder år etter år. Og fra 2015 har dette funnet sted tilbake der det hele begynte – i Hohenems. Historie laget i Østerrike.

 

Kriterier

Søknadsvinduet i 2024 er april til juni. Alle søknader vil bli behandlet fortløptende.

Vi tar imot alle type søknader og det er ingen satte kriterier for å kvalifisere til å være en ambassadør for våre varemerker. Det viktigste er at du gjenkjenner deg i våre merkevarers verdier, med målsetning om å være en god ambassadør for disse. Om det så er på resultatlister, i sosiale medier, eller i andre settinger det kan være passende. Derfor oppfordrer vi til å søke, uavhengig av sportslig ambisjon, nivå og resultater. Men, i tillegg til en totalvurdering, har vi følgende retningslinjer vi styrer etter:


Alpina

Vår kost i utstyr

Langrenn

Skiskyting

   

 

 

 

Samarbeidsavtale 1:

Sko etter behov

Topp 5 NC sammenlagt

Topp 3 NC sammenlagt

 

Samarbeidsavtale 2 :

2 par skisko gratis

Topp 10 NC sammenlagt

Topp 6 NC sammenlagt

 

Kjøpskontrakt 50%

 

Topp 30 NC sammenlagt

topp 15 NC sammenlagt

   

 

 

 

 

 

 

 

KV+

  

 

 

   

 

 

 

Samarbeidsavtale 1:

Staver etter behov

Topp 5 NC sammenlagt

Topp 3 NC sammenlagt

 

Samarbeidsavtale 2:

2 par staver gratis

Topp 10 NC sammenlagt

Topp 6 NC sammenlagt

 

Kjøpskontrakt 50%

 

Topp 30 NC sammenlagt

Topp 15 NC sammenlagt