• FRI FRAKT OVER 299,-
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Betal enkelt med vipps

Retur og bytte

Du kan alltid angre på kjøpet innen 14 dager fra du mottok varen(e). Om du angrer på hele bestillingen får du også refundert frakten du har betalt og eventuelt andre gebyrer eller avgifter. Dersom du bare angrer på deler av bestillingen får du tilbake penger for varen(e) som er returnert. Varen som returneres må være salgbar for oss. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være ubrukt og uten skader, og produktet skal returneres i sin originalemballasje. Hvis det er noe feil med varen regnes dette som reklamasjon og det har vi skrevet om lengre ned.

Vi har fri retur på ordre som inneholder sko eller støvler. For å benytte deg av fri retur må du bruke PostNord sin tjeneste som heter "Retur med kode". Du kan gå inn på lenken her for å legge inn koden:

https://my.postnord.no/privat/return

Vi har returkode: RETUR-ALPINA som brukes ved opprettelse av fraktetikett. Følg deretter videre anvisninger og print ut fraktetiketten. Hvis du har ytterligere spørsmål, ta kontakt med kundeservice. Mailadressen finnes i bunn av siden. 

Link til Angrerettskjema