• Frakt 69,- Gratis over 699,-
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Betal enkelt med vipps

Alpina Elite 3.0 Skate

Karbon konkurranse skøytesko

Art.nrAL5361
Alpina Elite 3.0 Skate.Ny overdel. Helstøpt karbon som er myk og stivt der det trenges. Active Edge kontroll. Inkludert kalosje sko.
kr 12 999

På lager

Farge

Størrelse

  • Frakt 69,- Gratis over 699,-
  • Betal trygt med Vipps
  • RASK LEVERING FRA NORGE

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner 14

Prishistorikk

Størrelsesguide

Alpina ESK 3.0 er den nye carbon-skoen for skøyting til eliteutøveren, utviklet i tett samarbeid med verdens beste skiløpere. Alpina er de eneste og første med denne nye konstruksjonen, som benevnes Active Edge Carbon. Hele nedre delen av skoen er støpt i ett stykke, og carbon-delen er myk der den skal være komfortabel, og stiv der den skal være stiv, for optimal stabilitet og kraftoverføring. Leveres med en kalosje som skal ta varepå skoen. NB! Carbon sålen er sårbar. Nytt av året er også overdelen, som er laget i et lettere, mer pustende stoff som gir en lettere sko med bedre passform.

Lettere, stivere og enda råere. Active Edge Carbon, full carbon-løsning med forskjellig grad av stivhet og mykhet.Overdel i ett stykke, minimalt med sømmer. YKK vanntett glidelås. Carbon 3D formet ankelstøtte for presis kraftoverføring. Middels høy innersko for høy presisjon. 45 graders lissesystem gir optimal tilpasning. Hælen inniskoen har silikonnupper som holder foten presist på plass. Skoen kommer med racing skøyte innleggssåle. SSR såle fra Rottefella. Kalosje følger med for å skåne karbonsålen ved gange. Vekt: 456 gr./str. 42