• Frakt 69,- Gratis over 699,-
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Betal enkelt med vipps
-32%

Alpina Force Skate

Skøytestøvel

Art.nrAL542C

Alpina Force Skate er ideell for den entusiastiske mosjonisten som søker en inngangsmodell innen skøyting. Støvelen er utstyrt med en stiv såle.
kr 3 749
kr 5 499

På lager

Farge

Størrelse

  • Frakt 69,- Gratis over 699,-
  • Betal trygt med Vipps
  • RASK LEVERING FRA NORGE

Produktbeskrivelse

Prishistorikk

Størrelsesguide

Alpina Force Skate er den optimale skøytestøvelen for den dedikerte mosjonisten som ønsker en torsjonsstiv, lett og komfortabel skøytestøvel av ypperste kvalitet.

Hælkappen og mansjetten er konstruert med Injected Carbon, som gir en dynamisk og skreddersydd støtte, og bidrar til en forbedret skikontroll på grunn av sin imponerende stivhet. Den nyskapende Alpina-sålen, med skøytefleks i kombinasjon med solid støtte, gir maksimal kraftoverføring i hvert eneste fraspark. Med en aktiv racing passform sitter støvlene stramt og presist, slik at du opplever suveren kontroll. Overdelsmaterialet, laget av 4 Dry-membran, har en vanntett glidelås som gjør støvlene praktisk talt vanntette.

Innerstøvelen er utformet med fokus på langvarig komfort, fôret med Thinsulate for å holde deg varm og komfortabel selv under utfordrende forhold.

Alpina Force Skate kombinerer en behagelig skøyteopplevelse med racing passform og solid støtte, som gir en suveren kraftoverføring og en følelse av kontroll med underlaget. Perfekt for deg som søker både fart og komfort.