• FRI FRAKT OVER 299,-
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Betal enkelt med vipps

Alpina Force AS

Klassisk med støtte

Art.nrAL541C
Force Classic AS er en helt ny klassiskstøvel fra Alpina. Passer perfekt for aktive skiløpere og mosjonister som vil ha noe av det beste på markedet.
kr 3 999

På lager

Farge

Størrelse

  • FRI FRA OVER 299,-
  • Betal trygt med Vipps
  • RASK LEVERING FRA NORGE

Produktbeskrivelse

Prishistorikk

Størrelsesguide

Alpina Force Classic AS er den etterlengtede arvtageren til den velkjente CCL Marathon-modellen. Denne skiskoen er designet med Alpina's nyeste såleteknologi for optimal klassisk fleksibilitet. Det lette og varme designet gjør den til et ideelt valg for langrennsløpere som søker en sko som kombinerer vekt, varme og komfort.

En unik egenskap ved Force Classic AS er de ekstra sidestøttene på yttersiden og innsiden av skoen. Dette skiller den fra Alpinas vanlige klassiske modeller og gir den ekstra støtten som mange skiløpere ønsker. I takt med økende popularitet av staking, har behovet for en skisko som er stabil selv under ujevne og løse forhold blitt tydelig.

Skoen er utstyrt med Thinsulate-isolasjon, og som de fleste av Alpinas modeller, er den ekstremt varm. Alpinas flate lisser sørger for at skoen sitter perfekt på foten, og den nye sålen for optimal klassisk fleksibilitet gjør skoen myk ved bøyepunktet. Dette gir deg respons og komfort, selv under vanlig diagonalgang.

Overdelen har 4DRY-teknologi, som sikrer god pusteevne og effektiv fukttransport. Skoen er også laget med non-PVC-materialer, som understreker Alpinas fokus på bærekraft og miljøvennlighet.

Alpina Force Classic AS er den ideelle følgesvennen for skiløpere som ønsker en avansert klassisk skisko som tilbyr optimal fleksibilitet, støtte og komfort i ulike løypeforhold.