kv2.ch
Hjem  >> Produkter

Nyheter for 17/18 vinteren

Verdens råeste skøytestøvel?


Ja, vi tør påstå at den nyeste toppmodellen fra Alpina er verdens råeste. Alpina ESK 2.0 har blitt testet og testet, og videreutviklet i nært samarbeid med en rekke av verdens beste skiløpere.  Under fjorårets VM i Falun benyttet svært mange (blant annet Finn Hågen Krogh, Anders Gløersen, Eirik Brandsdal, Niklas Dyrhaug, Johan Olsson mfl.) en proto-type av denne skoen. NÅ er den endelig i butikken, og må bare prøves på foten! 

Vi har også forbedret de andre ELITE-modellene ytterligere før denne vinteren; Alpina ECL 2.0 kommer i slutten avoktober måned, og er en fantastisk klassisk carbonsko, med en torsjonsstivhet, kombinert med klassisk flex og presisjon, som ikke har vært mulig tidligere!  
 
For aktive barn/jr. lanserer vi også nå egne Skøytemodeller og klassiske, i tillegg til den vanlige kombiskoen. ESK jr, ECL jr og ED jr. gir aktive nå muligheten til å få forbedrede egenskaper til de ulike teknikker. Design som toppmodellene, og med en rekke av de samme løsningene. Se under Produkt, for mer detaljert informasjon. 
 
Den populære COMPETITION-serien fra fjoråret fortsetter uforandret, mens vi også lanserer en ny racing-serie, som er kalt FUSION.
 
FUSION-serien kommer i skøyte, klassisk, kombi og jr. modeller, og er suverene trenings/konkurransesko, og i et Alpina racingdesign. 
 
Vi er klare for vinteren!  Er du? 
Tips en venn Legg til i favoritter Skriv ut
Copyright Alpina 2014, Tevlingveien 23, 1081 Oslo - Telefon 22 57 50 50 - Mail: post@ultimatenordic.no Utviklet av:a2n
            Hjem |Om oss | Produkter | Tips og råd | Racing team |Finn din lokale butikk | Kontakt oss
W3C XHTML 1.0 W3C CSS Level 2
Søk